Download Portekiz İspanya Gif

Download Portekiz İspanya Gif. Dünya kupası b grubu maçında portekiz ile i̇spanya karşı karşıya geldi. 2018 fifa dünya kupası'nda portekiz ile i̇spanya karşı karşıya geldi.

İspanya ve Portekiz’de Sel: 4 Ölü - İDRAK MEDYAİDRAK MEDYA
İspanya ve Portekiz’de Sel: 4 Ölü - İDRAK MEDYAİDRAK MEDYA from www.idrakhaber.com
2018 fi̇fa dünya kupası mücadelesi kapsamında karşı karşıya gelen portekiz ve i̇spanya milli takımları mücadelesinden üstün ayrılan taraf çıkmadı. Ispanya'nın milli takım hocasını dünya kupası sonrasında real madrid'i çalıştırmak üzere anlaşmasından sonra bugün itibariyle görevine son vermiştir. Kez karşı karşıya gelirken nefes kesen maçta gülen galip çıkmadı ve 2018 rusya dünya kupası'nın merakla maçlarından biri portekiz ile i̇spanya arasında oynandı.

Golden sonra i̇spanyollar portekiz'in sahasından çıkmasına izin vermedi.

Portekiz i̇spanya dünya kupası 2018 maçı için bu akşam karşı karşıya geldi. 2018 fifa dünya kupası b grubu'nda erken final 2018 fifa dünya kupası'nda şampiyonluğa aday iki takım olan i̇spanya ile portekiz, b. Başlama vuruşunda itibaren nefesleri kesen i̇spanya portekiz maçı adeta gol. Portekizli ricardinho'nun golleri yine büyüleyiciydi.


Tidak ada komentar:

Featured Post

Best Maneuvers for Battle Master BG3: Unleashing Tactical Brilliance

 Best Maneuvers for Battle Master BG3: Unleashing Tactical Brilliance -  Welcome, fellow adventurers, to the realm of Baldur's Gate 3, w...